La Regidoria de Joventut inicia la campanya de prevenció de la SIDA 2009

Posted: 17 Novembre, 2009 in Campanyes

Sota l’eslògan ‘La SIDA et canviarà la vida. Tu decideixes!’, la Regidoria de Joventut durà a terme, entre el 23 de novembre i el 4 de desembre, la Campanya de prevenció de la SIDA 2009. La campanya, que coincideix amb la commemoració del Dia Mundial de la lluita contra la SIDA, l’1 de desembre, va adreçada especialment als joves del municipi i compta amb la col·laboració del tres instituts de Ripollet i del Col·legi Sant Gabriel.

Animació al carrer, un concurs d’eslògans, teatre, exhibició de graffiti i la instal·lació d’una carpa informativa conformen el programa de la campanya, que va ser presentat el passat dilluns, 16 de novembre, en roda de premsa, pel regidor de Joventut, Ferran Tornel i el dinamitzador juvenil, Aaron Egea. Enguany, tal i com explicar Tornel, l’objectiu no és tant donar informació sobre la SIDA i el VIH, sinó incidir en la capacitat de decisió que té el jove, com a últim responsable de les seves accions.

Entre les actuacions programades dins la campanya, també es preveuen renovar i ampliar les màquines expenedores de preservatius, incloses al programa Màquina de la Generalitat de Catalunya. Així, a banda de renovar les que hi ha instal·lades al Pavelló Municipal, el Casal de Joves, el Centre Cultural, el Centre de Formació d’Adults Jaume Tuset i el Centre Cívic del Pont Vell, també s’ampliaran els punts amb noves màquines expenedores al CAP I i a la Biblioteca Municipal. El regidor de Joventut, a més, va explicar que aquesta xarxa es continuarà ampliant en breu amb màquines als nous equipaments públics que s’estan construint a la zona dels Pinetons i a Can Mas.

Programa d’activitats
23 de novembre – Inici del concurs d’eslògans, a través dels PIDCES (premi: dues entrades per al Teatre Auditori). Fins el 4 de desembre.

25 de novembre i 2 de desembre – Grup d’animació de carrer actuarà al mercat setmanal d’11 a 12 h. A càrrec de l’Espectacleria.

27 de novembre – Teatre Impressions, al Teatre Auditori, amb la Companyia Atraccions, dirigida per Sílvia Servan. Destinada als IES. Passis a les 10 i a les 12 h.

1 de desembre – Carpa davant el Casal de Joves i animació al carrer. Exhibició de graffiti al PIJ. A càrrec d’Oriol Iglesias, a partir de les 17 h.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s