El Compromís per Ripollet critica la baixa participació al Consell Municipal de Joventut

Posted: 18 gener, 2010 in Campanyes

El CpR va manifestar dilluns, 18 de gener, en roda de premsa, el seu descontent amb els mecanismes de participació a la Regidoria de Joventut, des de la seva sortida del Patronat Municipal de Cultura. Des de Joventut, el seu regidor, Ferran Tornel, va replicar l’endemà que els canals de participació a la Regidoria són molt diversos i no es limiten únicament al Consell.

Des del CpR van declarar que en aquests dos anys de vida del Consell s’han fet poques convocatòries, amb escassa participació i no s’han tractat prou temes. Per la regidora del CpR, Maria Ruiz, “el Consell era una aposta política del govern, el qual va vestir un fals procés participatiu per intentar donar cobertura a aquest decisió”.

Per la seva part, Tornel ha respòs les crítiques tot assegurant que han estat molts els projectes elaborats amb els consens d’entitats i col·lectius com ara les Aules d’Estudi Nocturn, el Pacte per l’Educació en el Lleure i el Pacte Local per la Convivència, entre d’altres.

D’altra banda, el regidor de Joventut també va explicar que s’havia fet una valoració interna del funcionament del Consell i va avançar que, de cara al Pla Local de Joventut 2009-2011, es faran noves propostes per millorar-ne el funcionament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s