Marxa Jove 2009: èxit de públic al ball per als més joves

Posted: 24 febrer, 2010 in Campanyes

El passat dissabte, 21 de febrer, la Regidoria de Joventut, en col·laboració amb el Patronat Municipal de Cultura, van celebrar el tradicional ball de carnestoltes “Marxa Jove” al Pavelló Municipal d’Esports Joan Creus. La festa va ser dinamitzada per discjoqueis, animadors, go-gos i es van repartir obsequis als assistents.

La Regidoria de Joventut ha valorat molt positivament la gran afluència de públic jove durant tot el temps de celebració del ball, així com l’absència d’incidents significatius. També ha destacat la participació individual i de grups de joves al concurs de disfresses que es va organitzar a la mitja part del ball. El premis van ser triats pel públic assistent per un popular “aplausòmetre” i van ser els següents:

1 premi. Una vídeo consola Wii, pel grup Village People.
2 premi. Un DVD portàtil, pel grup Monjes con cara verde.
3 premi. Un MP3, pels joves de Pisando Güevos.

Els premis van ser gentilesa del centre comercial Baricentro i van ser entregats pel regidor de Joventut, Ferran Tornel. Així mateix, durant la celebració de la rua de carnaval, el grup de joves del Kftí va participar amb la comparsa “boxa”. Aquesta activitat formava part de l’oferta lúdica, d’oci i formatició que es realitza al KFTÍ del Casal de Joves.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s