Can Mas acull una jornada de “migas”, música i activitats de la Llei de Barris

Posted: 7 Març, 2010 in Campanyes

El barri de Can Mas va ser el passat diumenge, 7 de març, l’epicentre de Ripollet. A banda del Ripostock, a la rambla de Sant Jordi, el parc del Primer de maig va ser l’escenari del tradicional Concurs de “migas”, organitzat per l’Associació de veïns de Can Mas. A més, durant tot el matí, es va realitzar una mostra de programes del projecte d’intervenció integral del barri de Can Mas. Una jornada on tampoc van faltar les actuacions de música i ball.

Pel que fa al XXXII Concurs de “migas”, el certamen va comptar enguany amb una desena de participants. A banda de veïns a títol individual, també van participar entitats com la Penya Madridista, el Cuadro Andaluz de Ripollet o el Casal d’Avis. L’Associació de veïns de Can Mas també va fer les seves “migas” per a que tots els visitants les poguessin degustar. La festa va comptar amb les actuacions del Quadro Andaluz de Ripollet i amb una demostració del Club d’Escacs Ripollet, amb seu al barri de Can Mas.

També durant tot el matí, el parc del Primer de Maig va acollir una mostra de programes del Projecte d’Intervenció Integral del barri de Can Mas. Així, hi havia un estand del Banc del Temps, organitzat per la Regidoria de Participació Ciutadana i la de Serveis Socials; un taller de xapes i una exposició sobre les activitats del Kftí de Can Mas, organitzat per la Regidoria de Joventut; una carpa per jugar a la wii, a càrrec del Telecentre i una exposició amb fotografies i treballs dels usuaris del Centre Obert Els Molins. D’altra banda, la jornada també va comptar amb l’actuació d’Irma Llotja, dins els actes del Dia de les Dones, organitzats per la Regidoria de Polítiques d’Igualtat. A més, l’empresa Kuanum! va aprofitar per continuar fent entrevistes i recollir testimonis per al programa La veu d’un barri. Per últim, el programa Open Roulotte, portat a terme pel Patronat Municipal de Cultura, va participar al Concurs de “Migas”, amb unes originals “migas” de color rosa, mentre feien el seu programa de ràdio.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s