Subscripció gratuïta a una publicació periòdica per a Joves de 18 anys

Posted: 5 Mai, 2010 in Campanyes

Els joves que compleixen divuit anys durant l’any 2010, poden sol·licitar una subvencions consistent en la subscripció temporal i gratuïta a una publicació periòdica

La Generalitat de Catalunya – Departament de Cultura i mitjans de Comunicació, amb l’objecte de la concessió de subvencions en espècie consistents en la subscripció gratuïta a una publicació periòdica en suport paper o digital, amb la finalitat de fomentar la lectura de premsa entre els joves.

Es poden Beneficiar d’aquestes subvencions les persones que compleixen divuit anys en l’any 2010 i que tinguin residència a Catalunya.

Les subvencions consisteixen en la subscripció gratuïta a una publicació periòdica en suport paper o digital escollida per la persona beneficiària entre les que hagin estat seleccionades prèviament pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.

La subscripció subvencionada ha de tenir un import no superior a 50 euros per persona beneficiària, d’acord amb el cost de la publicació per al Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, i una durada màxima de 12 mesos.

Les sol·licituds es poden presentar per mitjans telemàtics a través de la pàgina web www.gencat.cat

Les sol·licituds en paper s’han de lliurar al Registre de la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona (Via Laietana, 14, 08003 Barcelona).

El termini de presentació de sol·licituds és de l’1 de juny al 25 de juny del 2010.

LListat de publicacions

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s