Certamen musical per a grups locals, Gibrelleta 2010

Posted: 29 Juny, 2010 in Campanyes

El divendres 18 de juny va finalitzar el període de sol·licituds per a participar al certamen de la Gibrelleta 2010. En breu, el jurat format per un membre de l’entitat musical Kanyapollet, dos membres de l’Ajuntament de Ripollet, un membre del Consell Municipal de Joventut de Ripollet i un participant del Kftí del Casal de Joves donaran a conèixer el seu veredicte que comunicarà la regidoria de Joventut. Aquesta selecció es farà segons criteris de qualitat, de capacitat d’innovació i d’heterogeneïtat d’estils. Us recorddem que, l’organització establirà l’ordre de les actuacions i els premis pels grups seleccionats seran: el primer grup classificat tocarà com a teloner en el concert de la Gibrelleta de dissabte 28 d’agost de Festa Major i un premi en metàl·lic de 300 euros. Els tres grups següents en la classificació ho faran al concert que es durà a terme el diumenge 29 d’agost dins de les activitats de Gibrelleta de Festa Major Ripollet 2010 i tindran un premi en metàl·lic de 300 euros per grup. Els concert es realitzaran en les dates previstes, excepte en cas de suspensió per causes meteorològiques, per malaltia d’algun integrant del grup o per causes alienes a l’organització.

Molta sort a tots!

Comentaris
 1. Javi ha dit:

  Em sembla molt correcte que les bases no es trobin per enllonc i ni es faci cap menció de on poder trobar-les.

  A més de que només hi hagi 3 setmanes per poderse presentar i que coincideixin amb els examenes finals de la majoria de la gent jove (a la que es supossa que esta destinat aquest certamen). Desde el meu punt de vista, hi aurá grups que s’assabentaran del certamen quan ja s’hagi passat el termini o quan no els hi quedi suficient temps com per a preparar una maqueta a temps, donat que no tots els grups es poden permetre tenir una gravació d’estudi i tenen que realitzar gravacions ‘casolanes’ amb els recursos dels quals dispongin.

  • Ajuntament de Ripollet ha dit:

   Hola Javi,

   és cert que la noticia del concurs no l’hem publicat en aquest blog (ara mateix ho faig) però et reenvio l’enllaç de la publicació a la web municipal:
   http://dev.ripollet.cat/asp/content.asp?id=17510.
   Com pots veure, estàs fent referència a la convocatòria del certàmen musical del 2010 on el plaç finalitzava el 18 de juny. Aquest any teniu temps fins el 29 de juny. Hem allargat el plaç perquè aquesta mateixa proposta que tu ens fas ja ens la vam fer alguns joves l’any passat. Tot i això, recollim la teva proposta i la tindrem present per l’any següent. Igualment, necessitem temps per poder fer la tria de grups, poder quedar amb ells i preparar els concerts.
   Qualsevol altra proposta o aportació, estarem al casal de joves per escoltar-te.
   quan tingui la noti publicada podràs consultar les bases, disculpa les molèsties per no tenir-ho penjat.
   gracies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s