Arriba l’Urban Day

Posted: 21 Juliol, 2010 in Campanyes

Dissabte 24 de juliol, la plaça del Molí acollirà la 2a edició de l’Urban Day, organitzat per la Regidoria de Joventut, la Ripollet Associació d’Skaters i Skamarlà Crew. La trobada, que s’iniciarà a les 6 de la tarda i s’allargarà fins a les 12 de la nit, comptarà amb concerts, exhibició de graffitis i break dance, zona per a skaters, exposició de panscrapers i malabars entre d’altres. També hi haurà servei de bar durant la tarda i a la nit es podrà degustar menjar mexicà.

Pel que fa a la mostra de graffittis, s’iniciarà al matí i consistirà en pintar una part del pàrquing del Mercat Municipal, cosa que serà possible gràcies a la col·laboració de la Regidoria de Comerç. Així, quatre persones desenvoluparan el seu art al voltant d’un tema comú: l’amor.

Des de la Regidoria de Joventut, s’ha intentat donar el màxim de llibertat per tal que aquesta mostra d’art urbà es desenvolupi de la manera més natural possible. És per això que en un mateix espai, la plaça del Molí, i temps, de 6 de la tarda a 12 de la nit, conviuran tota una sèrie de disciplines incloses en el denominat art urbà.
Segons les entitats impulsores, l’objectiu principal és passar un dia divertit al poble i ensenyar la cultura urbana a tothom, sense límit d’edat. Per animar la festa, a les 5 de la tarda s’iniciarà una xaranga a la zona de Can Mas, que recorrerà la rambla de Sant Jordi, recollint gent que es vulgui apuntar a la festa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s