Comencen les inscripcions de KFTÍ, activitats per a joves.

Posted: 9 Setembre, 2010 in General

KFTÍ és un servei municipal per a joves de 12 a 17 anys que té com a objectiu potenciar el desenvolupament integral dels joves, tant des de la perspectiva individual com col·lectiva. És una proposta educativa en temps de lleure: tres dies a la setmana de 18:00 a 19:00 els joves fan reforç escolar i de 19:00 a 20:00 activitats de grup. També inclou dos dissabtes al mes que s’aprofiten per fer sortides i excursions. A l’estiu la programació es refresca i es fan activitats més lúdiques i atractives pels joves en aquesta época de l’any. El preu és de 21 € al mes al 2010.

KFTÍ es troba a Can Mas, carrer de Montcada 77-79 i Casal de Joves, a la rambla de Sant Jordi 6. El període d’inscripció és de l’1 de setembre a l’1 d’octubre al Casal de Joves i el número de places és limitat. També podeu descarregar la inscripció al link que s’adjunta, omplir-la amb tota la documentació i fer-la arribar al Casal de Joves.

 Aquest és un servei de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Ripollet. Per més informació 93 5046024, joventut@ripollet.cat

Inscripcions_Can Mas

Inscripcions_Casal de Joves

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s