Cloenda del XIII Certamen de Curts amb els IV Certamen de Curts express

Posted: 18 Juliol, 2011 in Casal de Joves

The austronaut on the roof, de Sergi Portabella, ha estat el guanyador del XIII Certamen de Curtmetratges de Ripollet. Aquest curt en anglès, guanyador de prop d’una vintena de premis i amb més de 50 seleccions a certamens internacionals, ha estat el primer classificat del XIII Certamen de Curtmetratges de Ripollet, organitzat per organitzat per EnVideo Ripollet, Club de Rol i la Regidoria de Joventut. Portabella, que ha rebut 650 euros i trofeu, no va poder ser a l’acte de lliurament de premis, el passat dissabte, 16 de juliol.
El segon premi, amb 350 euros i trofeu, ha estat per La presencia, de Igor Marcus i el tercer per a Berlin, d’Enrique Sánchez, dotat amb 150 euros i trofeu. Tots tres resideixen a Madrid i no van poder ser-hi presents. A l’edició d’enguany del Certamen de Curtmetratges s’han presentat un total de 132 obres, de les quals 2 han quedat excloses per entrar fora de termini i superar el temps establert a les bases.

Quant al 4t Concurs de Curts Express, Decídete, del jove ripolletenc Miguel Molina va ser escollit el guanyador d’entre els 11 que es van presentar. Tot i comptar amb 14 inscrits, es van presentar 11 curts, quatre d’ells fora de termini i un altre eliminat per no recollir un dels 3 ítems que havien d’aparèixer als curts. Els elements, escollits per sorteig eren: l’objecte, una pinya; la temàtica, el musical, i la frase, ‘Por qué los sugus de piña son azules, ¿por qué?’. Tot i això, l’organització va valorar molt positivament l’esforç que havien fet tots els participants i es van projectar tots els curts presentats. El guanyador i el seu equip van rebre 350 euros i la ja tradicional llauna de pel·lícula com a trofeu.

Aquestes dues activitats formen part del programa d’actuacions del Pla Local de Joventut de Ripollet 2009-2011.

font : PC, RH

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s