III JORNADA DE DELEGATS DELS INSTITUTS DE RIPOLLET: DINAMISME I PARTICIPACIÓ

Posted: 14 Novembre, 2011 in General

Moment d'aportacions al regidor

 

La regidoria de Joventut i Ciutadania ha realitzat una valoració molt positiva dela Jornadade delegats realitzada el passat divendres 11 de novembre amb la participació dels Instituts públics de Ripollet.

Un total de 58 d’alumnes delegats de classe es van reunir al Centre Cultural per rebre formació i aportar propostes de millora pels seus centres i pels joves del municipi.

La jornada va començar amb una sessió pràctica a càrrec de les dinamitzadores juvenils  del Casal i el mediador de l’Oficina de Medicació. Aquestes eren dinàmiques de grup basades en la gestió de les emocions (com perdre la vergonya a parlar, a fer propostes, com gestionar la informació, aprendre a escoltar i a confiar, com esser assertiu, com gestionar els rumors). Després d’esmorzar els joves es van reunir per edats i van fer propostes de millora com a delegats pels seus centres i com a joves pel seu municipi. Totes aquestes aportacions li van traslladar al regidor de joventut i ciutadania, senyor Rafael Gómez, qui va recollir totes les queixes i millores donant les gràcies a tots/es els i les joves per la seva participació. 

Els joves delegats van valorar de forma molt positiva la experiència ja que van conèixer a delegats d’altres centres, que van aportar idees a realitzar en els seus propis instituts i van fer propostes participatives per incidir en la política juvenil del municipi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s