Dia Mundial de la Lluita Contra la SIDA. 1 de desembre.

Posted: 22 Novembre, 2011 in Campanyes

Com cada any, per aquestes dates, des de la regidoria de joventut fem èmfasi entre els i les joves per la prevenció, el coneixement i la lluita contra la sida.
Les xifres no enganyen, i enguany, el nombre de persones infectades ha incrementat, però tanmateix, la de morts ha disminuït. Tot i que costa, poc a poc es troben mesures per frenar els afectes que produeix el virus, però són costosos tant els medicaments com els processos d’investigació.

Així doncs, encara no hi ha la recepta màgica que curi aquesta malaltia infecciosa, però sí tenim les eines per prevenir-les.
Per recordar-les i veure què en sabeu de la SIDA, amb un petit jocs, dilluns 28 de novembre a les hores del pati, ens trobarem als INS Sant Gabriel i Lluís Companys. Dimarts 29, serem a Can Mas i Palau Ausit.

Divendres 2 de desembre, davant del Cercle Cultural, seguirem amb la difusió a partir de les 18.00. Trobareu tota la informació que necessiteu, el joc comentat i les frases que ens feu arribar des d’avui mateix sobre què en penseu de la Sida.
Aquestes han de fer referència al que sapigueu sobre aquesta malaltia, que us provoca quan en sentiu a parlar, què heu descobert, un crit d’alarma, un eslògan…
Les vostres frases les podeu deixar aquí mateix com a comentari o bé a la nostra eventualitat del facebook:
http://www.facebook.com/event.php?eid=115928141854920#!/event.php?eid=115928141854920

Moltes gràcies!
El futur no és un joc!

Comentaris
  1. Òscar Berruezo ha dit:

    El SIDA és una autopista en obres a l’actualitat. Falten diners i està a mig començar, provocant que la gent arribi tard al seu destí. La diferència és que, l’autopista del SIDA, impedeix que molta gent arribi al seu destí.
    Acabem amb les obres. Acabem amb el SIDA.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s