17 d’abril: dia europeu de la informació juvenil

Posted: 17 Abril, 2012 in General

Des del PIJ (punt d’informació juvenil) del Casal de Joves i els PIDCES (punts d’informació als centres de secundària de Ripollet) ens sumem a la celebració del dia europeu de la informació juvenil. Aquest és un dia dedicat al reconeixement de la tasca que fem els informadors i informadores juvenils i les nostres institucions des dels Serveis d’Informació Juvenil.

ERYIKA, l’agència europea per a la informació i l’assessorament juvenil, va declarar el 17 d’abril com el dia europeu de la informació juvenil amb l’objectiu de visibilitzar aquests serveis i el paper que juguen en el marc general de les polítiques de joventut.

Enguany, el lema de la campanya, que començarà el mateix dia 17 d’abril i s’allargarà fins el mes de desembre, és INFORMATION RIGHT NOW!, posant l’accent en dues qüestions bàsiques: la importància d’actuar amb immediatessa davant de les necessitats d’informació per part dels joves, d’una banda, i el reconeixement de l’accés a la informació com a dret de ciutadania.

Podem donar suport a la campanya organitzant activitats específiques o bé afegint el lema, amb la seva imatge gràfica, als materials i mitjans de difusió que elaborem. En aquesta web trobareu el manual de comunicació de la campanya i una guia amb idees i orientacions per plantejar accions de campanya: http://eryica.org/en/informationrightnow

A partir del dia 17 d’abril estarà operativa la web de la campanya www.informationrightnow.eu i la pàgina de Facebook Informacion Right Now.

Des de diversos grups s’està impulsant la iniciativa de fer del hashtag #informationrightnow trending-topic el dia 17 d’abril. Així que ja sabeu… el dia 17, en els vostres twits #informationrightnow

Font. Diputació de Barcelona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s