Dos joves ripolletencs amb talent: Aleix Saló i Benja Villegas

Posted: 17 Abril, 2012 in Joventut

Aleix Saló és un jove creatiu, amant del dibuix i llicenciat en arquitectura. Amb 28 anys ha publicat vinyetes a diferents mitjans locals de Catalunya com  Més Sabadell o directe!cat  i ha estat guanyador al 2008 del III Premi Tira Còmica Més Jove que organitza anualment el Carnet Jove, amb el que va publicar varies tires en la revista del Carnet Jove i al semanari El Jueves. És autor de llibres com Fills dels 80: La generació Bombolla (Edicions Glénat, 2009) i Españistán (Edicions Glénat, 2011) i creatiu de la exposició CervezaBierAmigoa Barcelona i Madrilona a Madrid. També ha publicat les seves tires còmiques a la Revista de Ripollet, El Jueves i als diaris Avui i Público, entre d’altres.
Part de l’éxit de l’Aleix ha estat promogut pels seus curs introductoris dels seus llibres i que han visionat milers de persones a la xarxa: Españistán, de la Burbuja Inmobiliaria a la Crisis i Simiocracia, aquest darrer és el video introductori del seu nou llibre amb el mateix títol que presentarà al Racó de les lletres locals, que obrirà durant el Sant Jordi a la Rambla, el diumenge, 22 d’abril, així com la Diada de Sant Jordi, a la plaça de Pere Quart.

El Benja Villegas és un jove dissenyador gràfic  i músic que també ha participat en activitats de lleure a Ripollet. El Benja lidera el grup Anicet Lavodrama que va trionfar a la xarxa amb el seu tema El último mate de Quique Villalobos del seu disc 1221. Recentment, ha iniciat una nova aventura musical amb Ensayo sobre la Generación Perdida amb el que, a través de Verkami, ofereix la possibilitat que qualsevol persona que es converteixi en mecenes del disc. Hi ha diferents opcions d’aportació, cadascuna amb un incentiu diferent. Entre elles, la possibilitat d’aconseguir les entrades pel concert de presentació del vinil E por Anicet Lavodrama, que tindrà lloc el proper 29 de setembre al Teatre Auditori de Ripollet. Per participar es pot consultar la web www.verkami.generacionperdida.tv.

Surt a la venda <i>Simiocràcia</i>, el nou llibre d'Aleix Saló sobre la crisi -Imatge 1-El ripolletenc Benja Villegas presenta disc a Ripollet -Imatge 1-

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s