DEBAT JOVE: un espai per joves

Posted: 4 Setembre, 2012 in Campanyes

Arrel de les Jornades de delegats dels Centres de Secundària organitzades per la regidoria de Joventut i Ciutadania durant els darrers anys i l’experiència del Consell Municipal de Joventut, es va plantejar la planificació d’un programa destinat a joves de Ripollet on poguessin aportar idees, suggerir noves propostes, unificar necessitats, participar com a ciutadans del seu propi municipi. Així es presenta el Debat Jove.

Debat Jove és un programa de la Regidoria de Joventut i Ciutadania de l’Ajuntament de Ripollet que té com a objectiu potenciar la participació dels joves en les accions municipals tot creant un espai de reflexió i debat. Es tracta, en definitiva, que els joves de Ripollet tinguin un lloc on trobar-se presencial o virtualment i expossar les seves opinions, idees, propostes d’una manera dialogada, respectuosa, positiva i constructiva. 

Tots els joves interessats podeu demanar més informació a joventut@ripollet.cat , al 93 5046024 o passar pel Casal de Joves, a la rambla de sant Jordi 6.

La primera trobada presencial serà el dimecres 24 d’octubre a les 19:00 al Casal de Joves. Aquí podeu veure el video promocional:

  http://www.youtube.com/watch?v=nyGwi4zxYQE&feature=plcp 

(música: Move in the right direction de Gossip)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s