L’AJUNTAMENT DE RIPOLLET SIGNA UN CONVENI DE SUBVENCIÓ AMB EL CENTRE D’ESPLAI L’ESTEL

Posted: 18 Octubre, 2012 in Joventut

 Avui dijous 18 d’octubre s’ha signat el conveni regulador de la subvenció prevista nominativament al pressupost de l’Ajuntament de Ripollet, a favor del Centre d’Esplai l’Estel amb destí a projecte anual d’activitats, Nit Jove i caga Tió”.

Aquest conveni recull un ajut econòmic a l’entitat per un import de 3.645,00€, destinats a activitats que organitza anualment el centre d’Esplai l’Estel com és el tradicional Caga Tió, la Nit Jove o l’esplai setmanal.

A l’acte de signatura ha estat format pel president del Centre d’Esplai l’Estel, sr. Daniel Sánchez i l’Alcalde de Ripollet, sr. Juan Parralejo. Ha assistit també el regidor de Joventut i Ciutadania, sr. Rafael Gómez.

Amb aquesta subvenció, la regidoria de Joventut i Ciutadania de l’Ajuntament de Ripollet vol ajudar al desenvolupament d’activitats per part del teixit associatiu juvenil així com potenciar valors d’oci no consumista, associacionisme i voluntaruat entre d’altres.

Aquesta actuació està recollida dins del III Pla local de Joventut de Ripollet 2012-2015.

L’alcalde Juan Parralejo, el regidor de Joventut Rafael Gomez i Daniel Sánchez president de CE l’Estel amb Ana Puertas, membre de l’entitat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s