Dos noves edicions de “El Celobert”

Posted: 23 Octubre, 2012 in El Celobert

Amb el nou curs ha tornat El Celobert, el programa de radio que fem des de l’Oficina de Mediació. Si no el veu poder sentir el dia d’emissió, us deixem els enllaços on els podeu sentir o descarregar…

El Moviment veïnal, reptes de futur…

Les AAVV varen generar la creació de una cultura política aglutinadora de la lluita contra el franquisme. Varen ser les promotores de la democràcia i la participació als ajuntaments i a elles els hi devem moltes de les coses que avui en dia gaudim.

Aquestes entitats van estar el motor de la millora y dignificació dels barris. Escoles, centres de salut, enllumenat de carrers, festes populars, plans comunitaris… es van anar aconseguint a cop de pancarta, carrer i carreres, desobediència i sobre tot molts esforços i moltes ganes…

En aquesta edició del Celobert hem fet una ullada des dels seus orígens fina la seva situació actual i com abordar el seu relleu generacional.

El passat 20 de setembre va assistir el Pep Martí, sociòleg, tècnic de projectes de FAVB autor de diferents llibres sobre el moviment veïnal a Barcelona i referents de diferents entitats veïnals de Ripollet.

SENTIR EL PROGRAMA: Moviement Veïnal, reptes de futur.

La gestió del agua…

El 18 d’octubre varem fer el nostre programa numero 10!! En aquesta edició parlem d’aigua, de la seva importància com a recurs natural, del seu paper en la configuració i ordenació de les ciutats i, sobre tot, de com aquesta arriba i marxa de casa nostra.

Quelcom tant habitual com obrir l’aixeta de casa per agafar un got d’aigua no és una tasca fàcil i darrera d’aquest gest hi ha molts i diferents esforços, i molta feina feta…

Ens varen acompanyar la Núria Machuca de l’entitat Ripollet Natura, Gemma Lozano enginyera de l’Ajuntament de Ripollet i Manuel Bauriel de SOREA(Grup AGBAR) empresa gestora de l’aigua al municipi de Ripollet.

SENTIR EL PROGRAMA: La gestió de l’aigua.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s