1era Trobada del Debat Jove

Posted: 25 Octubre, 2012 in Joventut

Aquest dimecres, 24 d’octubre, es va realitzar la primera trobada presencial del debat Jove, un espai creat per la Regidoria de Joventut i Ciutadania per tal de recollir les inquietuds dels i les joves de Ripollet. La primera sessió va comptar amb la presència del regidor de Joventut, Rafael Gómez, que es va presentar als joves i els va animar a participar en aquest nou espai virtual, generador de propostes i de debat.

Se celebra la primera trobada presencial del Debat Jove -Imatge 1-

L’objectiu del projecte és potenciar la participació dels joves en les polítiques de joventut, oferint la possibilitat de fer accions, activitats amb els recursos materials i humans de la regidoria. la metodologia de participació és molt flexible i oberta: es treballarà de manera presencial i virtual a través de les plataformes digitals de la regidoria, que son facebook, twiter, blog i el recent creat foro anomenat debatjove.foroactivo.com, on es troben els diferents foros de debat. Els joves poden utilitzar-los, crear-ne de nous i fins i tot buscar altres formes virtuals de comunicació que responguin millor a les seves necessitats.

Totes les propostes i aportacions resultants del foro i de les trobades presencials es debatran de manera periòdica al Casal de Joves i s’arribaran a acords.

La participació en aquest projecte és gratuïta i voluntària i està adreçada a joves a prtir de 16 anys fins a 29 principalment.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s