IVJORNADES DE DELEGATS DELS INSTITUTS DE RIPOLLET: DINAMISME I PARTICIPACIÓ

Posted: 12 Novembre, 2012 in Joventut

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

El dijous 8 de novembre la regidoria de Joventut i Ciutadania ha organitzat les IV jornades de delegats de Ripollet amb la participació dels Instituts públics de Ripollet: Lluís Companys, Can Mas i Palau Ausit.

Un total de 58 d’alumnes delegats de classe s’han reunit a la sala d’actes del Centre Cultural per rebre formació i aportar propostes de millora pels seus centres i pels joves del municipi.

La jornada ha començat amb una sessió pràctica a càrrec de la dinamitzadora juvenils  del Casal i el mediador de l’Oficina de Medicació. Aquesta sessió es basava en dinàmiques de grup basades en la gestió de les emocions (com perdre la vergonya a parlar, a fer propostes, com gestionar la informació, aprendre a escoltar i a confiar, com esser assertiu, com gestionar els rumors). Després d’esmorzar i de conèixer les instal·lacions del Casal de Joves i KFTÍ, els joves han realitzat una sessió més teòrica sobre què és ser delegat, quines funcions tenen i han conegut els drets i deures de delegats i alumnes.

Finalment el regidor de joventut i ciutadania el Rafael Gomez ha donat les gràcies a tots els joves per les seves aportacions, els ha convidat a participar activament en els seus centres i a la vida municipal i ha realitzat l’entrega de diplomes.

NOTA: per consultar la documentació que es va treballar a la jornada podeu adreçar-vos als següents links:

Drets i Deures dels alumnes

http://www20.gencat.cat/docs/Educacio/Home/Departament/Normativa/Lleis_educacio/ARXIUS/LEC_12_2009.pdf

http://www20.gencat.cat/portal/site/portaldogc/menuitem.c973d2fc58aa0083e4492d92b0c0e1a0/?vgnextoid=485946a6e5dfe210VgnVCM1000000b0c1e0aRCRD&appInstanceName=default&action=fitxa&documentId=403808&language=ca_ES

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s