Finalitzen les activitats de la guia educativa

Posted: 17 Desembre, 2012 in Ciutadania

Entre els mesos de novembre i desembre la Regidoria de Joventut i Ciutadania ha portat a terme algunes de les activitats de la Guia d’Activitats Educatives, activitats que posem a disposició dels centres educatius del municipi per treballar temes que tenen a veure amb joves i amb ciutadania. Les escoles de primària Sant Gabriel, Ginesta i Tatché i els instituts Lluís Companys i Palau Ausit han estat el centres on s’han dut a terme aquest any, arribant a un tota de 240 alumnes.

Les activitats realitzades han estat un passeig amb la Mon Mas, una narradora oral que amb l’activitat Passegem pel Món, va portar-los de viatge a diferents països gràcies a un seguit de contes que profunditzen en el coneixement de la Convenció dels Drets del Infants pels més petits.

També s’ha realitzat l’activitat ‘Perdona, m’estaves parlant a mi?’. El diàleg, la base per a la resolució de conflictes, amb D-CAS. Aquesta activitat es centre en la importància d’utilitzar el diàleg com a base per enfrontar-se a als problemes en les relacions personals.

A més, ‘Oficina de Mediació Ciutadana ha participat en les sessions de tutories de 3r i 4rt de l’ESO del institut Palau Ausit, on s’han fet sessions sobre la gestió de conflictes i sessions de vídeofòrum. Igualment els alumnes mediadors d’aquest centre faran una activitat centrada en millorar les seves capacitats com alumnes que han d’actuar davant situacions de conflicte.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s