Joventut inicia les sessions de seniors als instituts de Ripollet

Posted: 29 gener, 2013 in Joventut

El passat dijous 24 de gener es va portar a terme la primera sessió de Sèniors al INS Can Mas amb la col·laboració dels joves ripolletencs Jose Luís Herrera Molina i la Graci Mora Ruiz.

El projecte Sèniors és un espai de joves i pels joves, on es puguin veure reflectits i puguin aprendre d’altres joves que han consensuat la seva carrera professional, sobretot, de manera autònoma i/o emprenedora. El projecte Sèniors és una acció del III Pla Local de Joventut i està inclòs a l’eix de potenciar accions complementàries de lluita contra el fracàs escolar

Els objectius del projecte es potenciar entre els joves actituds positives vers la formació professional i vers la cultura emprenedora. Els destinataris del projecte son els joves de 15, 16 anys que cursen 4art d’ESO als Centres d’educació secundària de Ripollet. Es tracta de que coneguin exemples positius de persones joves del seu propi municipi, que han elaborat la seva carrera professional des de diferents àmbits i que han realitzat o realitzen alguna acció de manera emprenedora.

DSC03635

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s