La Marxa jove es consolida un any més

Posted: 11 febrer, 2013 in General

A prop de 800 persones van participar dissabte 9 de febrer al ball de Marxa jove de Ripollet, una activitat organitzada des de la Regidoria de Joventut i Ciutadania de l’Ajuntament de Ripollet i que es va desenvolupar sense incidents.

Aquest any la festa va començar a les 23:30 i va finalitzar a les 2:30 al Pavelló d’Esports Municipal Joan Creus. Com a novetat, els menors de 16 anys havien de venir acompanyats de persones majors d’edat, tutors i/o progenitors i signar una autorització. Aquest control respon a raons de seguretat i la normativa vigent i no va afectar negativament a l’accés.

Igualment, es va portar a terme el tradicional concurs de disfresses per joves de 12 a 29 anys amb els següents guanyadors: primer premi pel capità Salami amb una Nintendo  DS, Nicki Minaj el segon premi amb un dvd portàtil i un mp4 per les Wonderwomen. Tots els premis van ser contersia del centre comercial Baricentro i van ser entregats pel regidor de Joventut i Ciutadania Rafael Gomez Clares.

Des de la regidoria es fa una valoració molt positiva de l’activitat i, sobretot, dels canvis introduïts que responen a raons de seguretat.

 

general

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s