LA REGIDORIA DE JOVENTUT I CIUTADANIA PRESENTA EL KFTÓ I EL CASTAWEEN

Posted: 28 Octubre, 2013 in Joventut

L’art i l’expressió juvenil a debat al KFTÓ
El divendres 25 d’octubre es va celebrar l’acte inaugural del projecte KFTÓ amb la xerrada-debat “L’art i l’expressió juvenil”, que va comptar amb la participació del Anskar Caballero, tatuador professional; Juan López, ballarí i artista ripolletenc de l’entitat Epidemic Dance Show i el Ian Soler i el Joel Hernández, dos joves esportistes que practiquen tricking. Cadascun dels participants va exposar la seva experiència respecte al món de les arts i l’expressió juvenil i es va generar un debatre sobre aquesta temàtica.
A l’acte van participar una trentena de joves i personal professional del món de la cultura i va cloure amb un sopar “de traje”.
El projecte KFTÓ és un projecte per joves de 18 a 29 anys i està emmarcat dins del projecte KFTÍ, un servei de la Regidoria de Joventut i Ciutadania de l’Ajuntament de Ripollet.
Primera edició del Castaween
Aquesta és una proposta del grup de joves de Debat Jove que s’ha treballat durant aquests darrers mesos amb la regidoria de Joventut i Ciutadania. Es tracta del Castaween, una acció programada pel dissabte 2 de novembre a partir de les 18:00 hores al pati del Casal de Joves i que comptarà amb la participació de la Banda de Can Mas i actuacions musicals amb grups de joves locals organitzats per l’entitat Kanyapollet. Igualment, hi hauran diferents activitats al pati i el tradicional túnel del terror a càrrec de la Careta Teatre.
Igualment, des del KFTÍ es faran activitats per celebrar la Castanyada el dijous 31 d’octubre al mateix pati del Casal de Joves a partir de les 18:00.
cartell castaween

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s