Ripollet fomenta la convivència entre els escolars a través de contes

Posted: 10 febrer, 2014 in General

La Regidoria de Joventut i Ciutadania ha desenvolupat l’activitat ‘Passegem pel món’ a les escoles Sant Gabriel, Ginesta, Enric Tatché i el Centre Ocupacional Aspasur. Es tracta d’una iniciativa inclosa a la Guia d’Activitats Educatives i que consisteix en la utilització del conte com a instrument socio-educatiu. En total, s’ha ofert aquesta activitat a 213 alumnes.
Ripollet fomenta la convivència entre els escolars a través de contes -Imatge 1-

La tria de contes fa reflexionar als alumnes perquè puguin créixer, valorar i respectar la diversitat. Mitjançant històries, llegendes, relats i mites, s’incentiva el descobriment de la diferència i l’ampli ventall que aquesta ens ofereix per aprendre de la diversitat.

Aquesta és una de les activitats que la Regidoria de Joventut i Ciutadania realitzarà durant el primer trimestre de 2014, encabides dins de les accions que desenvolupa la Regidoria per fomentar la millora de la convivència i l’esperit de ciutadania.

Properament es desenvoluparan a diferents centres educatius la sessió “Lo hablamos por…”, on es treballarà la comunicació interpersonal mitjançant les noves tecnologies i un taller de resolució de conflictes mitjanant la tècnica del monòleg.
guia educativa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s