PROPOSTES PER JOVES DES DEL PROJECTE KFTÍ

Posted: 11 febrer, 2014 in KFTÍ

kfto-ajuntamentEl KFTÍ és un servei per a joves de 12 a 17 anys de la regidoria de Joventut i Ciutadania de l’Ajuntament de Ripollet. Està ubicat al Casal de Joves i te com a objectiu treballar pel desenvolupament individual i social del jovent, tenint molt en compte la seves necessitats educatives, emocionals i relacionals.

Engany s’ofereix una nova via de participació pels joves de 18 a 29 anys: el KFTÓ.

Si tens entre 18 i 29 anys i t’agrada pintar o fer fotos, però la teva àvia ja no té suficient paret per penjar els teus quadres? Vine al KFTÓ! t’oferim l’espai perquè exposis la teva art.
Estàs interessat en fer teatre social, però no coneixes a ningú que ho faci? T’agradaria conèixer a un grup de persones com tu per fer converses en altres idiomes o intercanviar coneixements?
Vols participar en la planificació d’esdeveniments de la regidoria com el certamen de curtmetratges de Ripollet, o vols fer alguna altra proposta que et passa pel cap i no saps què fer ni on has d’anar? S’han acabat els teus dubtes! passa’t a veure’ns al Casal de Joves, rambla de Sant Jordi, 6.

És un espai de trobada i de participació pels i les joves de 18 a 29 anys de Ripollet, dins del servei municipal de KFTÍ.

Busca’ns al Facebook: KFTÓ Ripollet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s