NOUS TREBALLS MUSICALS DEL RIPOLLETENC SR. ZAMBRANA

Posted: 29 Abril, 2014 in Joventut

El ripolletenc Josep Maria Zambrana ha llançat el seu tercer àlbum en solitari “Nudismo en Estéreo”., tercer àlbum en solitari a la seva carrera musical i sisé comptan altres col•laboracions i mixes.
El disc compta amb un so més electrònic dins d’una evolució permanent de l’artista, experimentat fins i tot amb l’electrofunk o el nudisco; l’artista ha enregistrat ell mateix tots els tracks, combinant elements de música en directe, tot per emmarcar unes lletres explçcites, iròniques, íntimes i naturals que volen reflectir el seu costat més humà.
Els 14 temes han comptat amb la col•laboració de dj Chávez, dj Koo, Fran Martínez,Marco Fonktana, MI Amargo, Roy Mercurio, Weleló, entre d’altres artistes.

Així mateix, recentment també ha realitzat dins de la formació “Hombres Bala”, el treball que rep el mateix nom. La formació, a més de Sr. Zambrana compta amb Marco Fonktana i Weleló, musics consagrats dins del món del hip hop. En aquest àlbum, han unit els seus estils i experiències donant com a resultat un disc original, personal amb tocs de soul, funk i jazz.

Tots dos treballs es poden descarregar de manera gratuïta :

http://www.clavoardiendomusica.bandcamp.com
Hombres Bala

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s