CONCURS DE FOTOGRAFIA EN POSITIU

Posted: 5 Mai, 2014 in General

cartell concurs fotosAquest és un concurs de fotografia organitzat per la regidoria de Joventut i Ciutadania de l’Ajuntament de Ripollet amb l’objectiu de potenciar imatges positives de situacions, fets, iniciatives, persones o grups. Desafortunadament, l’actualitat està plena d’accions, fotogrames, espais vulnerables, negatius però també es poden trobar d’altres imatges que poden ser positives i ser exemple de bones pràctiques, de figures, d’idees positives. Es podran presentar al concurs persones físiques, amb una edat compresa entre 18 i 30 anys i autor/a del tipus d’obres que compleixin les condicions establertes en les bases de la present convocatòria, que es poden consultar al final de la noticia.
El jurat determinarà un únic guanyador que guanyarà un val regal de 150 euros per aadquirir material fotogràfic. El jurat estarà integrat per un membre de la regidoria de Joventut i Ciutadania, un de l’Entitat ripolletenca Acció Fotogràfica Ripollet, un jove de Kftí, i un jove de Kftó. El veredicte es farà públic, el 29 de maig de 2014 a la sala del Kftó del Casal de Joves, a les 19.30h de la tarda.
Les obres es podran presentar abans del dia 23 de maig a les 14:00 a l’OAC, carrer Balmes 2 de Ripollet.bases concurs fotos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s