Concurs de Grups Locals Gibrelleta 2014: període de sol•licituds obert

Posted: 5 Mai, 2014 in Joventut

gibrelletaLes regidories de Comunicació i de Joventut i Ciutadana organitzen el 6é Certamen Musical per a Grups Locals de Ripollet. Aquesta activitat té com a objectiu la promoció de grups de música novells del municipi i està encabida dins de les activitats de la programació de la Festa de la Gibrelleta 2014, durant la Festa Major, que tindrà lloc del 30 al 31 d’agost.
Podran participar en aquest certamen les formacions musicals amb membres majoritàriament de Ripollet. La presentació de maquetes serà al registre de l’Ajuntament de Ripollet fins el proper dia 13 de juny a les 14:00 hores. El grup seleccionat en primer lloc serà l’encarregat de tocar com a teloner del grup del concert de dissabte 30 d’agost de la festa de la Gibrelleta. Els altres tres grups seran els encarregats de la realització d’un concert el diumenge 31 d’agost a l’escenari habilitat al Parc Pinetons. Tots els grups seleccionats comptaran amb un premi en metàl•lic de 300 euros.
BASES CERTAMEN MUSICAL PER GRUPS LOCALS GIBRELLETA 2014 DE RIPOLLET es poden consultar a aquest blog i a la web municipal http://www.ripollet.cat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s