Seleccionats els grups locals del concurs Gibrelleta 2014

Posted: 4 Juliol, 2014 in General

Dimecres 2 de juliol de 2014 es va reunir al casal de Joves de Ripollet el jurat del VI Concurs de Grups Locals dins dels actes de Gibrelleta a la Festa Major 2014. Aquesta activitat té com a objectiu la promoció de grups de música novells del municipi de Ripollet i està organitzada per la regidoria de Joventut i Ciutadania i Comunicació de l’Ajuntament de Ripollet, dins dels actes de Festa major i Gibrelleta 2014.
Enguany el jurat ha estat format per 2 joves vinculats a KFTÓ, 3 joves de l’entitat cultural Epidèmics Urban Show i 1 jove a nivell individual vinculat a la vida musical de Ripollet .
Al concurs de grups locals s’han presentat 7 grups de Ripollet i el veredicte del jurat ha estat el següent:
El grup teloner de Bongo Botrako ha estat Camaleón i els tres grups que actuaran el diumenge 31 d’agost al concert de grups locals són: Sablex Kidd, Against the Inspiration i The Foxholes.
El jurat ha valorat molt positivament la diversitat d’estils de música que s’han presentat (rock, rumba, rock electrònic, hip hop, metal) i que es pugui arribar a un públic molt més ampli.
Tots els grups seleccionats comptaran amb un premi en metàl•lic de 300,00€ i actuaran a l’escenari de Festa Major situat al parc dels Pinetons.
camaleonsable Kidd

The Foxholes

Against the inspiration

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s