LA REGIDORIA DE JOVENTUT ENGEGA UN NOU CURS DE MONITORS/ES D’ACTIVITATS DE LLEURE INFANTIL I JUVENIL

Posted: 3 Novembre, 2014 in General

La Regidoria de Joventut i Ciutadania organitza una nova edició del curs de monitors i monitores d’activitats de lleure infantil i juvenil a Ripollet. Amb aquest curs, la regidoria de Joventut dona resposta a una demanda de formació de joves del municipi.

El curs s’adapta al nou pla d’estudis que es va entrar en vigor a l’octubre de 2013. La formació serà semi-presencial i es farà els caps de setmana des del dissabte 22 de novembre de 2014 fins el dissabte 18 de gener de 2015, de 9:00 a 13:30 i de 17:00 a 20:30 els dissabtes i de 9:00 a 13:30 els diumenges.

Aquest curs, realitzat segons els paràmetres establerts per la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya, té una durada de 310 hores repartides de la manera següent: 125 hores d’etapa teòrica, 100 de les quals és presencial i 25 e-learning i 185 hores de pràctiques (les hores de pràctiques es realitzen per compte propi de l’alumne). El diploma de monitor/a autoritza a exercir aquesta funció en colònies, campaments, rutes, camps de treball, etc.

El preu del curs és de 195 € per persona inscrita, amb descomptes de 10% de descompte per les persones de 18 a 29 anys, 10% de descompte per persones empadronades a Ripollet, 10 % de descompte per persones en situació d’atur i 10% de descompte per persones amb el Carnet Jove.

L’escola acreditada per impartir el curs és la Fundació Pere Tarrés.

Cartell Ripollet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s