Obert el termini per participar al Concurs de Grups Locals Gibrelleta 2015

Posted: 14 Mai, 2015 in Joventut

Les regidories de Comunicació i de Joventut i Ciutadana organitzen el  7è Certamen Musical per a Grups Locals de Ripollet. Aquesta activitat té com a objectiu la promoció de grups de música novells del municipi i està encabida dins de les activitats de la programació de la Festa de la Gibrelleta 2015, durant la Festa Major, que tindrà lloc del 28 al 31 d’agost.
Podran participar en aquest certamen les formacions musicals amb membres majoritàriament de Ripollet. La presentació de maquetes serà al registre de l’Ajuntament de Ripollet fins el proper dia 12 de juny. El grup seleccionat en primer lloc serà l’encarregat de tocar com a teloner del grup del concert de dissabte 29 d’agost de la festa de la Gibrelleta a l’espai de concerts de la Gibrelleta, al parc del brollador. Els altres tres grups seran els encarregats de la realització d’un concert el diumenge 30 d’agost.

Novetats per aquest any

La comissió de festa major va concretar una nova ubicació per als concrets que es realitzan el diumenge. Així, les actuacions d’aquest dia es faran davant de l’escola Josep MªGinesta, al parc Oriol Martorell. Igualment, tots els grups guanyadors tindran un premi en metàl·lic de 350 euros, 50 euros més que l’any anterior.

Podeu consultar les bases aquí: BASES CERTGRUPS LOCALS GIBRELLETA 2015

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s